Esittely / Introduction 

Asumme Torniossa ihan Ruotsinrajan tuntumassa, pohjoisen sijainnin vuoksi näyttelymatkoille tulee matkaa sillä täällä ei kovin montaa näyttelyä vuodessa ole mutta toisaalta Norjan ja varsinkin Ruotsin näyttelyt ovatkin sitten hieman lähempänä :)

Ensimäinen tanskandoggimme oli Fin Ch Great-Golden`s Love-For Daneyork "Lotta"
Kennelnimemme tulee tämän ensimäisen tanskandoggimme nimestä. Kennelnimen saimme 1989 jolloin syntyi myös ensimäinen pentueemme.
Kasvattejamme on viety Tanskaan, Ruotsiin, Sveitsiin, Israeliin,  Tsekkeihin sekä Venäjälle. Olemme tuoneet koiria Tanskasta, Ruotsista, Norjasta ja Espaniasta.

 

Kasvateisamme on useita BIS voittajia Suomessa, Ruotsissa ja Eestissä. Kennelimme on esittänyt lukuisia BIS kasvattajaryhmiä Suomen lisäksi Ruotsissa, Eestissä, Tanskassa BIS-2, Latviassa BIS-2 ja Norjassa BIS-1 Tromsassa 2007.

Päärotumme on ollut Tanskandoggi joskin viimevuosina olemme keskittyneet näihin kahteen pienempään rotuun. Meillä on ollut Yorkshirenterriereitä vuodesta 1987, niiden kasvatus on ollut hyvin pienimuotoista.  Kasvatiamme on jo kuudessa sukupolvessa.

Affenpinserit tuli 1993, rotu oli silloin hyvin uusi Suomessa ja on harvinainen edelleen. Apinapinseri tulee mainiosti toimeen yorkkien ja doggien kanssa ja sen suosia on kasvanut viimevuosina tasaisesti ja niitä sijoitetaan näyttelyissäkin ryhmäkehissä mitä ei juuri alkuaikoina tapahtunut. Olemme tuoneet kaksi affenpinseriä Ruotsista Svartta Tassen  kennelistä sekä Ellebll's kennelistä nartun.